5è.- Teatre contemporani que no renuncia a les arrels clàssiques. L'obra tracta temes contemporanis (problemes laborals, personals, de relació) amb una voluntat expansiva i uns mitjans expressius que són una evolució directe de representacions clàssiques.
4t.- Combinació d'estils i disciplines artístiques. Commedia dell'arte, clown, contact... AVUI ÉS GAIREBÉ MAI no és únicament una comèdia, ni una obra amb màscares, ni un gag de clowns, ni unes coreografies i canvis d'escena mil·limetrats. AVUI ÉS GAIREBÉ MAI també és la història de l'Hugo, les seves experiències, les persones i situacions que es troba. És diàleg, coreografia, música...
3r.- Creació col·lectiva. Partint d'un esbòs d'idea inicial, AVUI ÉS GAIREBÉ MAI va créixer durant els assajos gràcies a la participació de totes les persones implicades. Fugint de la idea d'un autor únic, AVUI ÉS GAIREBÉ MAI és un producte col·lectiu obert a modificacions constants.
2n.- Un equip de solvència contrastada.
Direcció: Paco Márquez, llicenciat en direcció i dramatúrgia a l'Institut del Teatre, amb àmplia experiència teatral i televisiva a Mèxic
Ajudant de direcció: Roger Simeon, autor i dramaturg de Els convidats i Tu i jo, ha vist com les seves obres s'estrenaven a Londres i Nova York.
Protagonistes:
Efrain Anglès, militant de Pallassos sense fronteres que darrerament se l'ha pogut veure a la Fira de Tàrrega fent d'alter ego de Vàzquez Moltalban i de zombie a la sèrie Rotten Rain
Raquel Cros, trapezista i titellaire formada en teatre a Argentina i Mèxic.
Montse Gil, després de girar per tota Espanya amb el musical El violinista sobre el tejado, retorna al teatre textual i gestual de la mà d'Anna Capacés.
Xavi Velázquez, format a l'Estudi Nancy Tuñón, ha participat en la sèrie Els abans de Déu, la pel·lícula Et dec una nit de divendres entre moltes altres.
1r.- Sense públic no hi ha teatre.
AVUI ÉS GAIREBÉ MAI
DISSABTES 4, 11, 18, 25 DE GENER A LES 22:30
Porta 4 - Plaça de la Virreina, Gràcia