què som


Aquesta jove companyia amb ganes de guanyar-se la vida fent teatre, neix fa relativament poc, uns mesos abans que s’acabi el món...és a dir el 2012... perquè si s’ha d’acabar el mon,  què hi perdem arriscant-nos a viure fent allò que ens agrada?.

I des del primer moment els Carotes es prenen molt en serio aquest ofici de Comediants, o  Joglars...

Durant l’estiu assagen intensivament, creant la trama i els 13 personatges que acompanyen a Hugo. Escalfaments de dansa, tallers de màscara, de moviment, i una sala d’assaig plena de bancs i sants. Avui és gairebé mai s’acaba de coure el mes de gener quan arriba l’escenografia que ha donat forma a tots els espais circumscrits a l’hexàgon dibuixat durant el ritual inicial. 

Finalment, el 15, 16 i 17  de Febrer es presenta Avui és gairebé mai com a Taller Final de Direcció i Dramatúrgia dins del programa Factoria IT al Teatre Estudi. Amb una acollida de públic gratament sorprenent...i no és perquè ho diguem nosaltres, sinó que ho diu la gent... la de veritat...el públic de veritat...el que no està comprat. I sobretot vam tenir  una molt bona acollida per part d’amics, mestres i familiars.

Ens definim com una companyia amb vocació professional, que ofereix un espectacle de qualitat i amb moltes ganes de recórrer els teatres de Catalunya...un per un, no tots de cop, es clar.